Від згуртованості усього українського народу залежить добробут та мирне майбутнє України

16 лютого в Україні відзначають День єднання. Це державне свято було встановлено у 2022 році напередодні нападу країни-агресора «з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…», згідно з Указом Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 року № 53/2022[1].

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. Від згуртованості усього українського народу залежить добробут та мирне майбутнє України.

Нехай терпіння, віра та сила духу супроводжують нас на шляху здобуття миру, зміцнення та розвитку нашої держави! Пам’ятаймо, Ми – єдині з півночі на південь, із заходу на схід! Continue reading “Від згуртованості усього українського народу залежить добробут та мирне майбутнє України”